Lägenhet uthyres

lägenhet reklam

 

Trädgårdstomt

Trädgårdstomt

Lägenhet 2: Stort sällskapsutrymme med allrum och kök i öppen planlösning. Nylagt furugolv och utsikt mot Östaviken.
Köket har öppen planlösning till matplats och allrum med altanutgång med uteplats åt norr med utsikt över Östaviken med eftermiddags/kvällssol. Köket har vit skåpinredning bred arbetsyta och diskbänk framför fönstren med sjöutsikt. Elspis med glashäll, köksfläkt, separata kyl- och frysskåp av golvmodell samt diskmaskin i metallic. Kakel bakom spis och på vägg samt golv i brun teracotta med italiensk stil.   Klicka på bilder för närbild!

Flygelbyggnaden på 300 kvm är renoverad i bottenvåningen invändigt. Huset innehåller 2 lägenheter med 4 rum och kök + hallar och badrum i öppna planlösningar med ca 150 kvm boyta per lägenhet. Samtliga golv har helrenoverats med ny isolering och belagts med furugolv alt. eklaminat och klinkers. Här hallen med sovrum intill som har altan mot söder.

 

DSC04090De rymliga möblerbara hallarna i bägge bostäderna har renoverats i gammal stil med ekgolv och vita väggpaneler. Till
belysningar i kök och hallar har halogen-belysningen och armaturer i taket
försetts med dimmers. Väggarna är handmålade i milda färger som kontrast till det dramatiska landskapet i nationalparken utanför vars gräns går i vattnet utanför den tillhörande tomtens sandstrand.

 

 

Köksfönster i en av hyreslägenheterna

Köksfönster i  hyreslägenhet 2.

 

 

Kök  och matrum är lättskötta med nylagda klinkers och trägolv. Utsikt mot trädgård i norr och stranden utanför med härlig gyllenbrun sand.Planlösningen på lägenheterna syns på ritningen nedan! Klicka för att zooma!

 

 

Planlösning för de två lägenheterna

Planlösning för de två lägenheterna

 

 

lägenhet 2 sal

lägenhet 2 sal2kontor 1studio kontor